❗Eerste Hoorzittingen Oeigoeren Tribunaal: 4 – 7 juni 2021 ❗

De eerste hoorzittingen in Londen vinden plaats in juni 2021, duren 4 dagen en zullen worden opgevolgd door verdere hoorzittingen in september 2021.

Het oordeel van dit volkstribunaal, voorgezeten door Sir Geoffrey Nice QC, eerder werkzaam voor het ICC, zullen aan het einde van 2021 bekend worden gemaakt.

Het Volkstribunaal voor Oeigoeren onderzoekt of de Volksrepubliek China genocide en/of misdaden tegen de menselijkheid tegen Oeigoeren in China pleegde en pleegt.

Op dit moment moet ervan worden uitgegaan dat zich ca. 3 miljoen Oeigoeren en andere Turkse Moslims in Oost Turkestan (Xinjiang), China, in concentratiekampen opgesloten, bevinden. Sinds 2014 werden tot nu toe volgens Chinese staatsdocumenten, de White Papers, meer dan 9 miljoen Oeigoeren in kampen en/of fabrieken voor dwangarbeid geplaatst. Eind van dit jaar overschrijden wij de 10 miljoen. Ieder jaar werden er sinds 2014 ca. 1,29 miljoen Oeigoeren door de Chinese regering opgesloten. Dat is ongeveer de helft van de Oeigoerse bevolking die er in 2017 nog was.

Het Nederlandse Parlement erkende de Oeigoerse genocide gelukkig begin dit jaar. Minister Stef Blok en Ministerpresident Mark Rutte willen de term ‘genocide’ niet hanteren. Zij drijven graag handel met China en sluiten de ogen voor zowel de Oeigoerse genocide als ook de Medische genocide c.q. ORGAANROOF, een al bijna 22 jaar durende massamoord. Aangezien de orgaanroof al bijna 15 jaar niet werd gestopt, worden naast Falun Gong beoefenaars met name ook Oeigoeren voor hun organen als het ware op de operatietafel afgeslacht. Het gaat vooral om jonge, gezonde, onschuldige mensen die worden vermoord voor hun organen, deels zonder enige verdoving. Het betreft per jaar ongeveer 60.000 tot 90.000 van de meest afschuwelijke moorden.

De hoorzittingen kunnen allemaal online door iedereen worden gevolgd. WELKOM!

🚨Uyghur Tribunal – 28.5.2021

PROBLEMS WITH TICKETS UYGHUR TRIBUNAL
“Due to sustained disruption to our ticketing system, we have been obliged to restrict access to bookings.


🚩 If you would like to attend the hearings, please email info@uyghurtribunal.com to book your tickets.”


🚩 China Alarm: Please share this information as much as you can! Thank you!

Source information


🚩 More information:

UYGHUR TRIBUNAL

Or follow China Alarm on Twitter or FB to stay up to date on the hearings of the Uyghur Tribunal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *